• Alles over inrichting…

Zolder

Letterfan
Fanny is gek op letters. Ideaal om ze in allerlei vormen en formaten te laten zien op dit handige tijdschriftenrek.

Zolder 1

Wit licht
Het binnenvallende daglicht is ideaal voor Fanny’s werk. Tip: houd je bureau licht en opgeruimd, en je kunt fris aan het werk!

Lastige wanden?
Gebruik slimme woonoplossingen! Zoals kleine en demontabele meubels. Denk in mogelijkheden en bedenk: zo’n lastige ruimte als een zolder kan ook juist heel sfeervol zijn.

Zolder 2

Handig opbergen
Zo’n schuine wand vráágt om een slimme opbergoplossing. Lage kastjes bieden een zee aan ruimte voor allerlei (kantoor)spullen. En met schoolbordverf is het nog een leuk speelplekje voor de meisjes ook.

Zonder zon
De zonwering is perfect voor Fanny; zo hoeft ze tijdens haar werk geen last te hebben van het binnenvallende zonlicht. Dakramen van Velux zijn dé oplossing om van een donkere zolder een lichte ruimte te maken.

Zolder 3

In stijl
Met mooie accessoires in de juiste stijl maak je je leef- of werkruimte helemaal af. Kussens en tekeningen of prints in wissellijsten kun je snel en gemakkelijk afwisselen.

Zolder 4

Licht & ruimte
De zolder is licht & ruim geworden. Ideaal voor Fanny, die veel licht nodig heeft bij haar werk als vormgeefster.

Opgeruimd is netjes
Essentieel om lekker te kunnen werken zijn handige opbergplekken. Kies voor mooie dozen en plekken die dicht bij je werkblad liggen, zodat je nooit misgrijpt.

Zolder 5

Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?