• Alles over inrichting…

Slaapkamer

Monique woont in een sfeervol jaren twintig huis. Alles is smaakvol ingericht op de ouderslaapkamer na. Tijd dus voor een metamorfose! Monique wil van praktisch naar een modern, warm en gezellig woongevoel. Ze houdt niet echt van toeters en bellen, maar wil de slaapkamer toch graag wat gezelliger maken. WONENis riep de hulp in van styliste Ursula Wurzinger.

Slaapkamer 1

Materiaalcontrasten

Ursula: ‘Door het toepassen van taupe, warm grijs, brique, bruin en gebroken wit, krijgt de slaapkamer een warme, eigentijdse rustgevende en naturelle uitstraling.
Het spelen met verschillende materiaalcontrasten zoals, grof-verfijnd, hoog-laagpolig is helemaal van deze tijd. Door kleine aanpassingen zoals bijvoorbeeld het gebruiken van lampjes met lichtreflectie wordt de hele slaapkamer veel sfeervoller.
En door het plaatsen van een fauteuil of een bank creëer je rustpunten in de slaapkamer en komt er een extra functie in de slaapkamer bij, helemaal van nu: het relaxen en ontspannen.’

Slaapkamer 2

Topplek

Moniques slaapkamer is een topplek geworden. De kamer past nu veel beter bij de rest van het huis en het is een ruimte geworden waar een werkende vrouw met drie zoons helemaal tot rust kan komen!

Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?