• Alles over inrichting…

Meidenkamer

Meidenkamer 1

Rima, de oudste dochter van Ellen en Mujibor, heeft er ineens twee zusje bij gekregen: adoptiezusje Risha uit Bangladesh en babyzusje Suze. De hoogste tijd voor een nieuwe indeling van het huis! Risha en Rima krijgen samen de grootste slaapkamer van het huis: de ouderslaapkamer. Het thema? Bollywood, want dat past perfect bij de twee meiden uit Bangladesh.

Meidenkamer 2

Bollywood

De kamer van Risha en Rima kun je het beste omschrijven als Bollywood met ’n vleugje nostalgie. Rima houdt van vrolijke knalkleuren en veel dessins, Risha is gek op roze en sprookjes. De meiden hebben elk een deel van de kamer gekregen in hun eigen favoriete stijl!

Meidenkamer 3

Eén geheel

Het behang aan Rima’s kant van de slaapkamer heet Bollywood (Eijffinger, 279 cm breed en 280 hoog, € 235,-) en knalt bijna de kamer uit! Geweldig behang voor vrolijke meiden zoals Rima. Ondanks de vele verschillende kleuren en prints is de kamer toch één geheel.

Meidenkamer 4

Een heel nieuwe look!

Slimme en goedkope tip: de dieren op de muur zijn zelf geschilderd met sjablonen van Histor, te downloaden van de website. Het ledikantje is nog van Rima geweest en heeft een opknapbeurtje gekregen. Ook het kastje van oma is nieuw leven ingeblazen. Handig als nachtkastje en ideaal voor het opbergen van boeken.
Zijn de meiden het roze zat? Even de muur schilderen en de kamer heeft weer een heel nieuwe look!

Meidenkamer 5

Fijn om in te liggen, stoeien en spelen: de vele kussentjes op het bed en op de grond. Natuurlijk in diezelfde vrolijke kleuren!

Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?