• Alles over inrichting…

Keuken

Van eetplek tot woonkeuken

Bianca Beesems woont in een dubbel woonhuis in Amsterdam. Hoewel de keuken ruim is voor Amsterdamse begrippen, is Bianca er toch niet helemaal tevreden mee. De kleur op de muur is prachtig, maar op de een of andere manier is het geheel niet echt sfeervol.

Keuken

De interieurspecialist

De ruimte is inderdaad super, maar wat er mist is een beetje huiselijkheid. In deze ruimte kun je heel goed een bank tegen de wand zetten, met een iets ruimere tafel. Met een mooie hanglamp erboven is het meteen af. Door de geelgroene kleur te combineren met zwart krijgt de keuken meer pit en multifunctionele meubelen zijn ideaal in zo’n kleine ruimte. Resultaat: een mooie, gezellige én praktische keuken!

Keuken 2

Sfeermakers

De jaloezieën die voor de ramen hingen zijn vervangen door halftransparante rolgordijnen. Ze geven een mooi, gefilterd licht en voorkomen dat je ’s avonds in een zwart gat zit te kijken. Zo’n simpel gordijn is eenvoudig te decoreren met deze bladeren van kunststof.

Keuken 3

Multifunctioneel

De witte kunststof stoeltjes (ook geschikt voor buiten!) van Philippe Starck zijn stapelbaar. Een poefje schuif je gemakkelijk bij en voor even zit je daar prima op. Met een dienblad erop dient hij eventueel ook als bijzettafeltje.

Keuken 4

Snelle oppepper

Met een klein budget is zo’n ruimte snel op te frissen, zoals handdoekjes, een vloerkleed, ovenwanten, tafelkleden en lopers in bijpassende tinten.
Een oud kastje is snel opgeleukt, door in de panelen restjes behang te verwerken. Ook met muurstickers kun je eindeloos variëren.

Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?