• Alles over inrichting…

Badkamer

Hoe zet je de puntjes op de i in een strakke, moderne badkamer? De styliste van WONENis.nl shopte warme accessoires die direct zorgen voor veel sfeer.

Badkamer 1

De styliste: “Zo’n basis is prachtig en zie je tegenwoordig veel:een mooie witte grote tegel tegen de wand en een warme, donkere tegel op de vloer. Ook het meubilair is van een mooie, warme houtsoort. Voor de ramen hing nog niets. Hier hebben we gekozen voor een decoratieve glasfolie. Hiermee filter je het licht, en voorkom je inkijk. Een hout-look jaloezie maakt het helemaal af.

Badkamer 2

Bijzondere accenten zorgen voor een tikje glans en glamour. Goud en brons combineren prachtig met hout.
Een verzameling potten en schalen van helder glas, gevuld met badzout of mooie zeepblokjes, doen het eigenlijk in iedere badkamer wel goed. Door de kleur van de zeepjes aan te passen aan de kleuren van je badkamer, ontstaat eenheid.De wasmand van hout past perfect bij de gekozen materialen.

badkamer 3

De rest van de badkamer is heel licht en luchtig gehouden, wat prettig is in zo’n kleine ruimte. De glazen cabine is plezierig, zo voel je je niet zo ‘opgesloten’. Probeer elementen niet allemaal tegen de wand te ‘plakken’, maar maak als het kan een spannende indeling door meubels en accessoires ook in het midden te plaatsen. Door bijvoorbeeld een douchewand met aan de andere zijde de wastafel te plaatsen, kom je tot andere inzichten.”

Sanitair winkel.nl ★★★★☆
Alles wat je nodig hebt voor je badkamer, toilet en zelfs keuken kan je eenvoudig vinden bij Sanitairwinkel.nlmeer informatie
Formido ★★★★★
Zelf klussen aan je badkamer, toilet of spullen nodig om lekker te klussen aan je ideale droomhuis? meer informatie
Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?