• Alles over inrichting…

Zelf een toilet inrichten

Zelf je toilet inrichten. Het klinkt misschien best ingewikkeld, maar het is niet zo moeilijk als het lijkt! Met dit artikel helpen we jou graag even op weg.

Enkele tips:

> Hangtoilet? Of toch maar niet?
Helemaal hip zijn de hangtoiletten. Het grote voordeel is dat de ruimte makkelijker hygiƫnisch te houden is. De vloer loopt namelijk door onder het toilet, zonder die vervelende kantjes en randjes van een afvoerpijp in de vloer. Denk ook even over een zelfsluitend toiletdeksel.

> Materiaalkeuze.
Voorzie materialen die eenvoudig zijn in onderhoud. Een toiletruimte is een ruimte waar je al graag eens wat steviger poetst. Bij de verkeerde materiaalkeuze is dit onmogelijk of moeilijker. Laat je daarom vooraf goed informeren.

> Bergruimte.
Een nieuw toilet is proper en netjes. Zo hoort het toch, maar wanneer je onvoldoende bergruimte voorziet, zal je al gauw geen blijf weten met rollen toiletpapier en andere zaken die standaard in deze ruimte aanwezig zijn.

> Handen wassen!
Niet onbelangrijk, vergeet de hygiƫnische kant niet! Een handenwassertje was vroeger vaak niet aanwezig in toiletruimtes, maar, als je deze ruimte dan toch vernieuwd, biedt deze toevoeging wel een meerwaarde!

Wij hopen dat je met deze tips al wat inspiratie kon opdoen! Succes!

Sanitair winkel.nl ★★★★☆
Alles wat je nodig hebt voor je badkamer, toilet en zelfs keuken kan je eenvoudig vinden bij Sanitairwinkel.nlmeer informatie
Formido ★★★★★
Zelf klussen aan je badkamer, toilet of spullen nodig om lekker te klussen aan je ideale droomhuis? meer informatie
Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?