• Alles over inrichting…

Zelf je badkamer maken

Niets is leuker dan je eigen woning renoveren en inrichten. Het geeft je een goed gevoel te weten dat je al de dingen die je ziet, zelf realiseerde. Een moeilijkere ruimte om zelf te maken, is de badkamer.
Daarom helpen we je graag op weg met dit artikel!

Waar moet je op letten bij het maken van jou badkamer?

Een handige inrichting is zeer belangrijk! Zorg dat je alle functies (douchen, baden, spoeltafel) goed kan bereiken en benutten zonder gehinderd te worden door een andere zone.

Zorg voor voldoende berging.
Niets zo vervelend dat geen plek te hebben voor al de badkamerspullen zoals handdoeken en schoonheidsproducten! Zorg daarom dat je genoeg opbergruimte voorziet!

De juiste materiaalkeuze.
Laat je vooraf goed informeren over de materiaalkeuze. Zo zal bijvoorbeeld een douchebak in blauwe hardsteen heel mooi ogen, maar in onderhoud niet zo eenvoudig zijn. Maak vooraf de overweging wat voor jou het belangrijkste is!

De juiste verlichting.
Laat je ook hier goed informeren. Met de verkeerde verlichting kan de ruimte meteen kil en ongezellig worden en dat vermijd je liever!

Met deze tips in je achterhoofd, ben je al een heel eind op weg naar uw droombadkamer! Succes!

Sanitair winkel.nl ★★★★☆
Alles wat je nodig hebt voor je badkamer, toilet en zelfs keuken kan je eenvoudig vinden bij Sanitairwinkel.nlmeer informatie
Formido ★★★★★
Zelf klussen aan je badkamer, toilet of spullen nodig om lekker te klussen aan je ideale droomhuis? meer informatie
Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?