• Alles over inrichting…

Kinderbedden

Gun uw kind een goede nachtrust…Kinderbedden

Slaap wordt ook wel de periode van inactiviteit genoemd, in deze periode komt het lichaam tot rust. Het is belangrijk dat kinderen voldoende en een goede nachtrust hebben. Slapen is van invloed op de hersenen, door goed te slapen kunnen kinderen beter leren. Zij zijn beter uitgerust en kunnen zich langer concentreren.

We leven in een dynamische maatschappij vandaag de dag en dat betekent dat uw kind bloot staat aan veel verschillende prikkels. Door deze prikkels kan uw kind meer behoefte krijgen aan slaap, het is belangrijk om uw kind een mooie, gezellige en rustige slaapplek te kunnen bieden.

Kinderbedden 2

Matrassen

Uw kind zal meer waarde hechten aan hoe zijn of haar kamer eruit ziet, voor u is het belangrijk om ook de noodzaak van een goed matras in te zien. Een kind in de groei heeft een matras van hoge kwaliteit nodig om later een correcte houding te hebben. Door een kwalitatief goed matras te hebben kunnen ook op latere leeftijd rugklachten voorkomen worden. U wilt zelf ook graag op een lekker matras liggen, nou is het zo dat kinderen gemiddeld 2 uur langer in bed liggen dan volwassen mensen, dus voor hen is het ook zeker nodig!

Taatuuutaatuuu!

En voor de kids die een kamer moeten delen, tweeling zijn of gewoon lekker samen willen slapen is er een hele gave brandweerwagen ontworpen. Het brandweerstapelbed is bedrukt met stickers en heeft zelfs een stuur!

Kinderbedden 3

Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?