• Alles over inrichting…

Eetkamer accessoires

Accessoires maken jouw eetkamer naast je meubilair uniek. Een persoonlijke tint en een gezellige uitstraling.

Alles is mogelijk. Van kunst en kitsch tot modern of klassiek. Door van tijd tot tijd te variëren met accessoires in de eetkamer kun je keer op keer een ander effect creëren. Vandaag de dag is het een trend om te kiezen voor opvallende accessoires. Wees hier wel voorzichtig mee. Zoek naar de juiste balans zodat u lang kunt genieten van uw interieur.

eetkamer accessoires 1

Trends

Accessoires zijn erg handig om bestaande woontrends mee te volgen. Als u kiest voor een neutrale eetkamer kunt u keer op keer zelf bepalen wat de nieuwe look van uw eetkamer wordt. Houten meubels passen bijvoorbeeld in verschillende interieurstijlen. Hout is zowel geschikt voor een klassieke eethoek, maar natuurlijk ook voor een strakke moderne uitstraling.

eetkamer accessoires 2

Tips

Ondanks vele accessoires is het mogelijk en raadzaam een eenheid te creëren in de eetkamer. Het is een ruimte waar veel geleefd wordt. Een eenheid zorgt voor een rustige uitstraling. Een andere tip is om voor voldoende licht te zorgen. Zeker met de wetenschap dat de eetkamer voor veel activiteiten gebruikt wordt. Lampen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in alle soorten en maten dus ook hier kunt u uw eigen draai aan geven!

eetkamer accessoires 3

Wil je op de hoogte blij ven van al het WonenIS nieuws?